МЭДЭЭ НЭМЭХ  

Зөгийн бал

  • 384 уншсан
  • 0
  • 2015/02/06

Зөгийн бал - Зөгий цэцгийн шүүс, шүүдрийг хурааж нягт нямбай боловсруулан бал гаргадаг. Зөгий нислэг дундаа цэцгийн шүүсийг олон дахин хувиргаж жинхэнэ лабораторын нарийн ажлыг гүйцэтгэдэг. Зөгийн баланд бүх төрлийн эрдэс бодис агуулагддаг ба найрлагаараа хүний цусны плазмтай төстэйг эрдэмтэд тогтоосон.
Зөгийн бал бие мах бодиос хялбар шүүгддэг, хоол боловсруулах эрхтэнийг цочроодоггүй, инергийн алдагдлыг түргэн нөхдөг, цөс хөөх, тайвшруулах, даралт хэвийн болгох, өвдөлт намдаах, түлэнхий болон гэдэс дотрын төрөл бүрийн өвчин, бамбай булчирхай, бөөр, зүрхний булчингийн ажиллагааг сайжруулах, элэгний үрэвсэл зэргийг анагаахад онцгой үйлчилгээтэй.
Балны чанарыг ферментийн хэмжээгээр тодорхойлдог.Өмнөд бүсийн балны фермент 5-9, Алтайн бүсийнх 18 бол Парма бал 30-50 байдаг. Парма балны ферментийн хэмжээ бусдаас их байдаг тул хүнсний гэхээсээ илүү эмчилгээний бал болдог. Эдгээр балыг экелогийн цэвэр нутаг болох Уралын Парма, Вишерский хэмээх дархан цаазат газрын зөгий боловсруулдаг. Хойд зүгийн зөгий богино зун, урт өвөл амьдардаг тул ахар богино хугацаанд өвлийн уртад хүрэлцэх хэмжээтэй илүү чанартай балыг цуглуулдаг.
Амьд зөгийн хатгуур эмчилгээ
ЖИРЭН эмнэлэг. 10-р хороолол, 3-р эмнэлэгийн зүүн талд, Бүрэн төв, 2 давхарт, утас 98467220. Даваагаас Баасан гаригуудад 16.00-18.00 Бямба Ням гаригт 12.00-14.00 цагуудад ажиллана. Үзлэг сорил 10000₮, 1 удаагийн эмчилгээний төлбөр 25000₮ , 10-15 удаагийн эмчилгээ нь 1 курс болдог

Зөгийн бал
Нийтлэл таалагдсан бол багахан хугацааг дараах линкээр орж сурталчилгаан дээр дарахад зориулаарай.
viva.mn- ийг дэмжих
Мэдээ таалагдаж байвал манай Facebook хуудсанд LIKE дараарай.
Зөгийн бал
Энэхүү нийтлэл нь зөвхөн нийтлэгчийн үзэл бодол, өмч болно. Контентийг зөвшөөрөлгүй хуулбарлахыг хориглоно.

0 Сэтгэгдэл



Сэтгэгдэл


Холбоотой нийтлэлүүд


Санал болгох